zondag 2 juni 2013

1 week oud

Vandaag is Obi 1 week oud. Tijd voor een update dus. De groei heeft lekker doorgezet, want hij weegt ondertussen 237 gram. Dat is 126 gram meer dan toen hij geboren werd, gemiddeld 18 gram per dag gegroeid dus!!!!
Noën zorgt nog steeds goed, al gaat ze ook regelmatig op stap en heeft al veel van haar oude eigenwijze actieve gedrag terug. Als Noën op stap is gaat poes Loki soms even bij Obi op bezoek. Ze kijkt, ze ruikt, ruikt nog eens en keert dan onverrichterzake op haar schreden terug. Ze weet nog niet goed wat ze ervan moet denken, maar wij zijn al lang blij dat ze niet blaast, bijt of gromt. We zijn wel benieuwd hoe het gaat als Obi oud genoeg is om mee te spelen, want Loki heeft regelmatig de kolder in haar kop en lijkt wel klaar voor een nieuw speelkameraadje.
Nu zien we echter vooral uit naar het moment dat de kleine zijn oogjes gaat openen. Als we hem nu aaien krijgen we al wel een soort onbeholpen kopjes van hem, maar echt contact..... Zucht, we kunnen niet wachten tot hij groter wordt en tegelijkertijd gaat het allemaal veel te snel....
Geen opmerkingen:

Een reactie posten